No soy de la zona pero hoy casualmente he pasado por la puerta y he entrado en la tienda,me he quedado sorprndida de la variedad de platos que tienen expuestos y que buen precio.Despues de probar uno de los menus me an combencido,apartir de ahora voy a contar con ellos para momentos especieles.Vale la pena desplazarse. BADALONA
COMENTARI. La gran cuina del segle XXI, l'antítesis d'allò tradiconal i el consum. També la podriem anomenar cuina dels invents.Ens trobem en una cultura gastronòmica que al llarg d'aquest anys s'ha anat polint gràcies als reis dels fogons, els Ferran Adrià o Santamaria, entre altres. Ara bé, heu sentit parlar mai sobre els restaurants de baix cost, en que es menja qualitat a bon preu?Des de l'implementació de les estrelles Michelin, sembla que té mesmerit menjar-se una espuma de taronja amb algues, que un bon plat fet com abans, com peix al for i acompanyat de patates al pobre. M' agradaria saber, en aquests temps decrisis, què té més merit: cuina a l'abast de tothom o els estrellats? Proposo fer una guia, per a tothom¡Guia dels millors establiments per apetites butxaques. Ara potser les Michelin es fixaran més en aquest tipus de cuina i no amb els grans. Anim Botigueta. Anna.
En La Botigueta del Bon Menjar trabajamos día a día para ofrecer a nuestros clientes los mejores platos. Nuestra cocina, basada en la dieta mediterranea, te ayuda a enriquecer la comida diaria y tus reuniones familiares, como cuidamos de esas importantes comidas de empresa. En nuestro equipo cuidamos que todo sea perfecto.
Visitanos en La Botigueta del Bon Menjar o en el Paseo Valldaura 270, Barcelona. También nos podrás encontrar en el 93 276 25 26.
No soy de la zona pero hoy casualmente he pasado por la puerta y he entrado en la tienda,me he quedado sorprndida de la variedad de platos que tienen expuestos y que buen precio.Despues de probar uno de los menus me an combencido,apartir de ahora voy a contar con ellos para momentos especieles.Vale la pena desplazarse. BADALONA
ResponderEliminarCOMENTARI.
ResponderEliminarLa gran cuina del segle XXI, l'antítesis d'allò tradiconal i el consum. També la podriem anomenar cuina dels invents.Ens trobem en una cultura gastronòmica que al llarg d'aquest anys s'ha anat polint gràcies als reis dels fogons, els Ferran Adrià o Santamaria, entre altres. Ara bé, heu sentit parlar mai sobre els restaurants de baix cost, en que es menja qualitat a bon preu?Des de l'implementació de les estrelles Michelin, sembla que té mesmerit menjar-se una espuma de taronja amb algues, que un bon plat fet com abans, com peix al for i acompanyat de patates al pobre. M' agradaria saber, en aquests temps decrisis, què té més merit: cuina a l'abast de tothom o els estrellats? Proposo fer una guia, per a tothom¡Guia dels millors establiments per apetites butxaques. Ara potser les Michelin es fixaran més en aquest tipus de cuina i no amb els grans. Anim Botigueta. Anna.